Translate

05 januari 2012

Steun de oorlog in Afrika!

"In Afrika heerst grote droogte en daardoor dreigt voor miljoenen Afrikaners de hongerdood. Vooral kinderen zullen worden getroffen. Help dit te voorkomen en stort op giro 555!"

In werkelijkheid ligt het iets  genuanceerder. Of complexer misschien. Of beter gezegd, wat hierboven staat, is een complete leugen! Ja, er heerst droogte in Afrika, maar dat heerst er altijd. Is die droogte nu dan zo extreem? Ja, die droogte is dit jaar fors erger dan normaal. Waaarom is wat hierboven staat dan toch een leugen? Omdat, als de mensen in vrijheid zouden leven, ze plekken op kunnen zoeken waar wel water is en waar de leefomstandigheden beter zijn. Maar ze kunnen zich niet vrij bewegen, omdat er altijd en overal oorlog wordt gevoerd. En als ze dan iets hebben opgebouwd, een put geslagen, een dorp gebouwd, een irrigatiesysteem aangelegd, dan komen de vijandelijke stammen en branden alles plat. Niet de droogte, maar de oorlogen zijn het werkelijke probleem! En het wrange is, door te storten op giro 555 steun je die oorlog! Want die gasten zijn niet achterlijk. Die laten die maffe blanken die zo graag willen "helpen" alleen maar toe tot zo'n gebied als ze er flink voor betalen. Zo gaat de helft van ons geld rechtstreeks naar de klootzakken die het probleem veroorzaken. En zo houden we het probleem in stand tot in de eeuwen der eeuwen. Amen!

De oplossing is vreselijk en gruwelijk. Laat de huidige generatie maar creperen! Uiteindelijk worden dan ook de klootzakken getroffen en kan een nieuwe generatie dit prachtige continent weer gaan opbouwen. De geschiedenis bewijst mijn gelijk. En pas dan zal ik ruimhartig storten op giro 555.

2 opmerkingen:

  1. AFRIKANERS

    Dat zijn blanke Zuid Afrikanen van Nederlands/Europees afkomst.

    Dat is het enige volk waar ik mijn zuurverdiende geld naar toe zal sturen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, als je je geld zuur verdiend, moet je inderdaad heel goed bij jezelf nagaan waaraan je je geld uitgeeft. Als je het überhaupt al wil uitgeven. Ik zou het nog even op zak houden als ik jou was.

      Verwijderen